GO
 
 
Sport ➛ Acțiuni sportive
 
Gala Sportului Harghitean - 2018
2018-11-06
 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Harghita în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita va organiza „Gala Sportului Harghitean - 2018”  care va avea loc, în data de 22 decembrie 2018, începând de la  ora 10:00 la „Casa Harghita” din Miercurea Ciuc. Așteptăm nominalizările, desemnările sportivilor și echipelor. 

Propunerile D.J.S.T. Harghita, privind „Sistemul de acordare a punctelor pentru rezultatele obţinute de sportivii harghiteni în diferite competiţii interne şi internaţionale în anul 2018”. Acest punctaj are menirea de a oferi date privind desemnarea celor mai buni sportivi ai judeţului Harghita.

          Facem menţiunea că, D.J.S.T. Harghita, acceptă şi alte criterii, decât cele cuprinse în tabelul anexat, sau chiar şi alt sistem de desemnare a celor mai buni sportivi, (ex. desemnarea prin votul conducătorilor de structuri sportive, desemnaţi prin sondaj de opinie publică, etc.) în condiţiile acceptării sistemului propus de o largă majoritate a celor interesaţi (conducători de cluburi sau asociaţii care au sportivi desemnați pentru premiere în cadrul galei).

          Aşteptăm propunerile Dumneavoastră pe adresa noastră, până pe data de 19 noiembrie 2018. În situaţia în care nu vor fi făcute propuneri, apreciem că, sunteţi de acord cu sistemul de punctaj propus de noi.

          Desemnarea sportivilor se va face pe data de 14 decembrie 2018, orele 10,00 la sediul D.J.S.T.Harghita, iar „Gala Sportului Harghitean-2018” va avea loc, după toate probabilitățile, pe data de 22 decembrie 2018, orele 10,00 în organizarea comună a D.J.S.T. Harghita şi Consiliul Judeţean Harghita, la „Casa Harghita” din Miercurea Ciuc.

          Aşteptăm, propunerile Dumneavoastră, cu un interes deosebit.

Detaliile si documentele necesare pot fi descărcate aici

 
 
Înapoi