GO
 
 
Sport ➛ Acțiuni sportive
 
COMPETIŢIE SPORTIVĂ „ MARATONUL SĂNĂTĂŢII ” Ediţia a 37-a de iarnă 2020
2020-02-12
 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret organizează  în ziua de Duminică 23. Februarie 2020 cu îcepere de la ora 10:00  „MARATONUL SĂNĂTĂŢII ” - ediţia de iarnă 2020, ce va avea loc pe pârtia de schi fond de la Băile Harghita. 

 SCOPUL: Popularizarea alergării pe schiuri şi angrenarea unui număr mare de sportivi amatori şi performanţă în această competiţie de nivel naţional, deschisă tuturor categoriilor de vârstă, de ambele sexe, organizată şi desfăşurată sub egida „SPORTUL PENTRU TOŢI”.

LOCUL ŞI DATA DESFĂŞURĂRII COMPETIŢIEI: Concursul va avea loc la Harghita Băi în data de 23 februarie 2020 (duminică), cu startul la orele 10:00.

ORGANIZAREA: „MARATONUL SĂNĂTĂŢII” Ediţia a 37-a de iarnă este organizat de D.J.S.T. HARGHITA în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Schi-Biatlon.

TRASEUL COMPETIŢIEI: Traseul concursului va fi amenajat ca pârtie de schi fond de la Harghita Băi şi va măsura între 5 şi 8 km.

ÎNSCRIEREA: Înscrierea se va face la sediul D.J.S.T. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Eroilor nr. 7 zilnic de luni până vineri între orele 09:00-15:00 sau la secretariatul concursului în ziua desfăşurării competiţiei, între orele 08:00-09:45, în baza actului de identitate.

PARTICIPANŢII: La ediţia a 37-a a „MARATONULUI SĂNĂTĂŢII” de iarnă pot participa sportivi legitimaţi şi nelegitimaţi, din ţară şi din străinătate, pe baza înscrierilor înregistrate la secretariatul concursului, separat pentru masculin şi feminin, pe categorii de vârstă.

Participarea la această competiţie se va face pe propria răspundere din punct de vedere a stării de sănătate.

Categoriile de vârstă sunt cele prevăzute în anexa 1, care face parte integrantă din prezentul regulament.

PROBE: Concurenții vor parcurge un număr de 6, respectiv 3 ture pe Pârtia de schi-biatlon de la Harghita Băi, conform categoriei de vârstă la care s-a înscris. Comisia de organizare va afișa, categoriile de vârstă, care iau startul în cele două probe, cu cel puțin 30 de minute înainte de start pentru fiecare categorie de vârstă și participanți.

Notă:                  

-  Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0266 371 772.

- Toate problemele ivite pe parcursul desfăşurării competiţiei, vor fii soluţionate de Comisia de Organizare.

-  Participanţii vor fi transportaţi la locul concursului în ziua de duminică, 23 februarie 2020. Plecarea se va face de pe str. Patinoarului (de lângă Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din Miercurea Ciuc), autobuzul plecând la orele 08:00.

 

Regulamentul competiției poate fi descărcată AICI.

 
 
Înapoi